Studio Dott valt meermaals in de prijzen met het ontwerp van de fitness-tracker Kyto GRIT. Begin 2016 wonnen we met dit project reeds de 'A' Design Award', vandaag doen we daar nog een award bovenop: de 'Design For Asia Award'.

dfa
kyto-grit
dfa
kyto-grit
award02

Design For Asia Award 2016

Studio Dott is sinds eind 2013 ook actief in het Verre Oosten, meer bepaald in Hong Kong. Met deze stevige voet aan de grond in Azië willen we bedrijven helpen om oplossingen af te leveren die kunnen concurreren in de globale markt. Met succes zo blijkt, want met de Kyto GRIT kaapten we een bronzen DFA award weg. De Kyto GRIT werd volledig in-house ontworpen voor een Chinese producent van sportartikelen. We slaagden erin om voor een traditioneel product een compleet nieuw concept neer te zetten waarmee we het bedrijf heel wat nieuwe perspectieven boden.

award04

A'Design Award

Begin 2016 ontvingen we met ditzelfde project ook een A'Design award. Binnen de categorie 'Digital and Electronic Design' kwamen we als beste uit de bus. Geen toeval, want dankzij onze unieke expertise in zowel product- als digitaal design bewezen we opnieuw waar we goed in zijn: 'connecting the dotts'. 

“Benieuwd naar wat de Kyo GRIT precies inhoudt en hoe we dit ontwerpproces hebben aangepakt? Lees er alles over op de Kyto GRIT projectpagina.”

kyto-sketches2
Share This