Nieuwe collega's gezocht! Dit keer zijn we specifiek op zoek naar een productontwerper en een interieurontwerper. Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet om ons jouw portfolio te tonen samen met jouw cv en motivatiebrief. 

Productontwerper

Studio Dott is op zoek naar een productontwikkelaar. Iemand met schetstalent en gevoel voor vormgeving, verhoudingen en details. Iemand die snel een aantal ideeën kan genereren en presenteren. Iemand die, rekening houdend met productietechnieken, een vormgeving ook in detail kan uitwerken.

Interieurontwerper

Daarnaast zijn we op zoek naar een interieurvormgever of – architect voor tal van uitdagende projecten in de retail-, kantoor-, zorg- en farmaceutische sector. Iemand die zich met passie en talent vastbijt in een interieurproject en de klant weet te enthousiasmeren met ontwerpen die het verschil maken. Iemand die de klant weet te verbazen tijdens het ganse traject; van het eerste kennismakingsgesprek, het schetsen en presenteren van prille conceptideeën tot het tekenen van uitvoeringsplannen en het aansturen van onze partners op de werf.

Share This