L’arbre

Picknick onder een grote boom

In de Gentse studentenbuurt werd een nieuwe broodjeszaak ontworpen met als uitgangspunt “picknick onder een grote boom”. Vooraan is een glaspartij voorzien die volledig opengezet kan worden om het binnen-buiten gevoel te benadrukken.

  • Client: L'arbre
  • Gent
image-4-copy-larbre
image-4-copy-2-larbre
image-5-larbre

Functioneel esthetisch

Bij het binnenkomen word je door de takken van de kruin op het plafond naar binnengeleid tot aan de stam waar je jouw bestelling kan doen. De stam covert de steunkolom die de bovenliggende verdiepingen draagt en vormt zo ook een buffer tussen het bezoekers- en werkgedeelte.

image-5-larbre
image-1-larbre

Flexibiliteit

Klanten bestellen hun eten aan de balie en nemen gezellig plaats onder het groene bladerdek van de boom. Een lange bank aan de zijkant zorgt voor een grote flexibiliteit.