L'arbre

Sandwich bar

L'arbre

Sandwich bar

In the student district in Gent, a new sandwich bar was opened, based on the idea “picnic under a tree”. The front is a large glass area that can be opened completely, emphasizing the indoor-outdoor-feeling.

     Client: L'arbre

image-4-copy-larbre
image-4-copy-2-larbre
image-2-larbre
image-5-larbre

PICKNICK ONDER DE BOOM

Functional and esthetic

As you enter the bar, the tree branches on the ceiling guide you in towards the trunk, where you can place your order. The tree-trunk covers the pillar supporting the building’s upper stories and also forms a buffer between the area for customers and the area for employees.

Flexibility

Customers order their food at the counter and can have a seat under the tree’s cozy green foliage. A long bench on the side offers considerable flexibility.

Share This