Chalet

Vakantiegevoel in de kempen

Chalet

Vakantiegevoel in de kempen

Een typische gesloten en donkere houten chalet in de kempische bossen is getransformeerd naar een aangename open en luchtige woon- en werkomgeving. De grootste ingreep was het weghalen van een gesloten stenen gevel onder het zadeldak en dit te vervangen door een mooie grote glasgevel. Zo komen het licht en de natuur rijkelijk naar binnen. Alle verticale elementen in de ruimte zijn wit gemaakt, zodat het houten dak naar boven gelift wordt en dit de ruimtelijkheid op de duplex vergroot.

     Sint-Job

image-7-chalet
image-11-chalet
image-1-chalet
image-3-chalet

Met respect voor het origineel

De typische elementen hebben we bewust behouden, bv. het houtsnijwerk van de ballustrade, de rondbogen boven ramen en deuren, het immense houten dak. De ruimte is verder opgewaardeerd door maatmeubilair met bijpassende warme materialen en kleuren te gebruiken. Een kleine knipoog naar de Alpen is de grote print aan de tafel van de open leefkeuken.

Originele chalet

 Originele chalet

image-5-chalet
image-7-copy-chalet
image-4-chalet
image-6-chalet
image-4-chalet
Share This