Den Buiten

Lokettenzaal Vlaams Parlement

Den Buiten

Lokettenzaal Vlaams Parlement

De architect van het oorspronkelijk gebouw wou de grens tussen binnen en buiten zo klein mogelijk maken... Dit idee hebben we een eind verder doorgetrokken. Het is een stylering van een typisch Vlaams landschap, 'den buiten' wordt binnen in de stad gebracht.

Het ontwerp moest makkelijk uit te voeren zijn, waarbij het gebouw moest blijven functioneren tijdens de verbouwing. De aanwezige architectuur moest gerespecteerd worden. Dit concept eindigde als één van de finalisten.

     Client: Vlaams Parlement

CONCEPT

image-1den_buiten
image-2den_buiten
image-3den_buiten
image-2den_buiten
image-3den_buiten
image-6den_buiten
image-5den_buiten
image-4den_buiten
image-5den_buiten
image-4den_buiten
image-7den_buiten
Share This