Composite GT

Deze futuristische trailer werd ontworpen voor het SLC-Lab - een samenwerking tussen Sirris (het Collectief Centrum van de Technologie Industrie), KU Leuven en Universiteit Gent. Deze trailer heeft als doel de mogelijkheden van productietechnologie voor composieten te promoten. In dit product van de toekomst zullen architecten en aannemers inspiratie opdoen voor het bouwen met vormvrijheid, bovendien wordt de transportindustrie ook aangetrokken. De demonstrator – een futuristische trailer, maar ook een mobiele expositieruimte – verenigt huidige doelgroepen (bv. de transportsector) met nieuwe doelgroepen zoals de, de bouwsector en ontwerpers/architecten.

  • Client: SLC-Lab
image-1-compositegt
image-2-compositegt
image-7-compositegt
image-6-compositegt
image-5-compositegt
image-4-compositegt
image-72-copy-compositegt