Sweet sixteen

11/15/2016

2016 is een feestelijk jaar voor Studio Dott, want 16 jaar geleden werd de eerste steen gelegd aan wat toen nog Concrete heette. Vandaag, een een aantal werkplekken, een pak collega’s en heel wat projecten rijker, is Studio Dott uitgegroeid tot een referentie in product-, digitaal, interieur- en servicedesign. Het uitgelezen moment dus om hierop te klinken.

State of the Dott

Daarom trakteerden we afgelopen woensdag onze klanten, partners en vrienden op een meer dan geslaagde ‘sweet 16’. Een avond waarop we het genoegen hadden om samen terug te blikken op 16 jaar Studio Dott, maar vooral ook vooruit te kijken naar wat ons de komende 16 jaar zal brengen. Kortom: the State of the Dott.

sweet16_1
sweet16_2
sweet16_3

Sweet

Sweet 16, die 'sweet' kan je best letterlijk nemen, want als aandenken voor alle aanwezigen ontwierpen we een eigen chocoladereep. Vanaf de tekentafel tot bij de chocolatier, hands-on zoals u dat van ons gewend bent. Het resultaat zijn twee chocoladehelften die perfect op elkaar aansluiten en centraal het Studio Dott logo onthullen... maar bovenal: extreem lekker! Lees er hier alles over...

20161117-dottchocolate-project-_5
20161117-dottchocolate-project-_3
sweet16_5

Bedankt!

Met ons geweldige team van ondertussen 19 creatievelingen kijken we super tevreden terug op heel wat aangename samenwerkingen. We hadden het geluk te kunnen samenwerken met fantastische bedrijven, organisaties en overheden die ons de ruimte en het vertrouwen schonken om echt impact te creëren. Vol ongeduld kijken we naar wat de volgende 16 jaren zullen realiseren...

sweet16_6