Pieter Lesage genomineerd voor ‘Antwerpse Jonge Ondernemer 2017’

02/23/2017

Net als de afgelopen 6 jaar beloont 'Junior Chamber International' één Antwerpse ondernemer als dé Antwerpse Jonge Ondernemer van 2017. Deze award geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen. We zijn natuurlijk maar wat trots, dat dit jaar Pieter Lesage, CEO van Studio Dott, één van de 4 kandidaten is.

© Video Antwerpse Jonge Ondernemer | JCI

Pieter Lesage

Pieter Lesage richtte Studio Dott op in 2000, nog tijdens zijn studies Productontwikkeling in Antwerpen. Vandaag is Studio Dott uitgegroeid tot een allround creatief ontwerpbureau met vestigingen in Antwerpen en Hong Kong. Als creatief eindverantwoordelijke en CEO van deze 20-koppige studio, bepaalt Pieter de strategische koers van onze gestaag groeiende onderneming. Met succes!

"Als het ‘maar’ even goed is als de vorige keer, dan is het niet goed genoeg. Quality comes first."

~pieter Lesage

artboard_refdsd

Wat Studio Dott nu zo bijzonder maakt, valt niet meteen in enkele woorden te vatten. Flanders DC wijdde er dan ook 4 artikels aan. Vier artikels die op een gevatte manier de cultuur, visie en ambitie van Studio Dott en z'n CEO beschrijven.