Airbender

De AirBender is een luchtzuiveraar ontworpen voor gebruikers die een elegante oplossing zoeken die verder gaat dan een normale luchtfilter. Dit product maakt gebruik van unieke technologie die zowel deeltjes als geuren uit de lucht filtert. Het doet dit uiterst effectief maar ook aan hoge capaciteit, in stilte en op een zuinige manier. Door het gebruik van een EC-ventilator (Electronisch geCommuteerd) is dit de meest milieuvriendelijke technologie voor ventilatie.

  • Client: Genano
image-1-airbender
image-2-airbender
image-3-airbender
image-1-airbender
image-2-airbender
image-3-airbender
image-5-airbender
image-4-airbender
image-1-airbender

Genano Tube XS

Ook in zijn grotere broer, de Genano Tube XS, werd de vormentaal doorgetrokken. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor de specifieke eisen van de medische omgeving.

image-622-airbender