Airbender

The AirBender is an air purifier designed for users looking for an elegant solution that exceeds the standard level of air filters. This product uses a unique technology to filter particles as well as odors from the air. It is not only highly effective, but also works at high capacity, silently and in an economical way. Thanks to the EC-ventilator (Electronically Commutated), this is the most environment-friendly ventilation technology available.

  • Client: Genano
image-1-airbender
image-2-airbender
image-3-airbender
image-1-airbender
image-2-airbender
image-3-airbender
image-5-airbender
image-4-airbender
image-1-airbender

Genano Tube XS

The same style was applied for its big brother, the Genano Tube XS. This version was specially designed for the specific demands of medical environments.

image-622-airbender

Airbender

De AirBender is een luchtzuiveraar ontworpen voor gebruikers die een elegante oplossing zoeken die verder gaat dan een normale luchtfilter. Dit product maakt gebruik van unieke technologie die zowel deeltjes als geuren uit de lucht filtert. Het doet dit uiterst effectief maar ook aan hoge capaciteit, in stilte en op een zuinige manier. Door het gebruik van een EC-ventilator (Electronisch geCommuteerd) is dit de meest milieuvriendelijke technologie voor ventilatie.

  • Client: Genano

image-1-airbender

image-2-airbender

image-3-airbender

image-1-airbender

image-2-airbender

image-3-airbender

image-5-airbender

image-4-airbender

image-1-airbender

Genano Tube XS

Ook in zijn grotere broer, de Genano Tube XS, werd de vormentaal doorgetrokken. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor de specifieke eisen van de medische omgeving.

image-622-airbender