Check-in

Yourin is een muziekfestival voor kinderen van 8 tot 14 jaar. De festivalorganisator voelde de behoefte om de festivalbezoekers te registreren om hun veiligheid te garanderen en om de klassen en groepen die het festival bezoeken beter te kunnen beheren. De digitale dienstverlening evolueerde doorheen het ontwerpproces tot een veiligheids- en registratie app voor allerlei (zomer) kampen en evenementen. Het typische festivalpolsbandje is voorzien van een persoonlijke QR-code die in combinatie met de ontwikkelde app persoonlijke tracking toelaat.

  • Client: Yourin music festival
image-3-checkin
image-2-checkin
image-1-checkin
image-4-checkin
dottdigital-logo2

Dott.Digital staat voor digitale diensten transformeren in krachtige experiences met de gebruiker centraal. Benieuwd naar meer?

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.