Deli’do

De kit bevat alle nodige elementen om aan de slag te gaan: een smeltpot met roerder, maatlepeltje, gietvormen, thermometer, een penseeltje en chocolade. Oorspronkelijk was het de bedoeling een specifieke kit voor kinderen te maken. Door gebruikersonderzoek ontdekten we dat de focus vooral op het proper werken moest liggen. Uit een marktonderzoek door Profacts bleek dat de doelgroep ruimer was dan enkel kinderen.

image-7-delido
image-6-delido
image-4-delido
image-2-delido

Deli’do

The kit contains all that is needed to get creative: a melting pot with stirring paddle, a measuring spoon, molds, a thermometer, a brush and chocolate. The original idea was to make a kit specifically for children. Through user research, we discovered that the focus had to be on how to work in a clean way. Market research by Profacts showed that the target group was much larger than just children.

  • OVAM ECO Design Award PRO 2015 nominatie
  • Client: SUMI
  • www.shopcontroller.be
image-7-delido
image-6-delido
Onderschrift hier
image-4-delido
image-2-delido