Endoscoop

Nieuwe evoluties op vlak van LED verlichting waren de aanleiding voor dit ontwerp. Voordien werd gebruik gemaakt van een externe lichtbron, nu zijn lichtbron en batterij geïntegreerd in de behuizing. De nieuwe interne componenten betekenen een significante verandering van de geometrie van de endoscoop. Daarom is tijdens het ontwerp veel aandacht besteed aan de ergonomie bij het gebruik.

  • Client: Maryama
image-3-endoscoop
image-1-endoscoop
image-2-endoscoop
image-4-endoscoop

Endoscope

What lead to this design was the new evolution in LED illumination. Before, an external light source was used, but now the light source and battery are fully integrated into the device. These new internal components bring significant change to the endoscope’s geometry. That is why, in this design, we focused strongly on ergonomics.

  • Client: Maryama
image-3-endoscoop
image-1-endoscoop
image-2-endoscoop
image-4-endoscoop