Q-point Quares

Quares is een dynamische speler in de vastgoed sector, in 2004 gestart vanop de Leopold de Waelplaats te Antwerpen. Elk jaar komen er nieuwe vestigingen bij, de noodzaak om een identieke ‘Look & Feel’ te krijgen in elk kantoor werd dan ook onafwendbaar.

Studio Dott realiseerde hiervoor een etalage- en interieurconcept dat als 'pilot project' in Mechelen werd gelanceerd. Dit nieuwe Concept werd omgedoopt tot “Q-points”. De drie huidige ‘Q-points’ zijn gelegen in Antwerpen, Sint- Niklaas en Mechelen.

  • Client: Quares
image-5-qpoint
image-2-copy-qpoint
thumbnailfb-qpoint

Flexibele etalage

Het flexibele etalageconcept met herkenbare kaders zorgt voor een kwalitatieve algemene uitstraling. Je kan de panden in detail bekijken en krijgt door de transparantie een indruk van wat binnen in het kantoor gebeurt.

Dit concept is toepasbaar in alle situaties, onafhankelijk van het pand. De flexibele invulling van de kaders maakt het mogelijk om verschillende sferen te creëren en de presentatie te laten afhangen van het soort panden, naargelang de noden, zowel klassiek als digitaal.

image-7-copy-8-qpoint
image-7-copy-7-qpoint
image-7-qpoint
image-7-copy-qpoint
image-2-copy-2-qpoint
image-2-copy-qpoint
image-6-qpoint
image-4-qpoint
image-7-copy-6-qpoint
image-7-copy-5-qpoint
image-3-qpoint