Q-point Quares

Quares is een dynamische speler in de vastgoed sector, in 2004 gestart vanop de Leopold de Waelplaats te Antwerpen. Elk jaar komen er nieuwe vestigingen bij, de noodzaak om een identieke ‘Look & Feel’ te krijgen in elk kantoor werd dan ook onafwendbaar.

Studio Dott realiseerde hiervoor een etalage- en interieurconcept dat als 'pilot project' in Mechelen werd gelanceerd. Dit nieuwe Concept werd omgedoopt tot “Q-points”. De drie huidige ‘Q-points’ zijn gelegen in Antwerpen, Sint- Niklaas en Mechelen.

  • Client: Quares
image-5-qpoint
image-2-copy-qpoint
thumbnailfb-qpoint

Flexibele etalage

Het flexibele etalageconcept met herkenbare kaders zorgt voor een kwalitatieve algemene uitstraling. Je kan de panden in detail bekijken en krijgt door de transparantie een indruk van wat binnen in het kantoor gebeurt.

Dit concept is toepasbaar in alle situaties, onafhankelijk van het pand. De flexibele invulling van de kaders maakt het mogelijk om verschillende sferen te creëren en de presentatie te laten afhangen van het soort panden, naargelang de noden, zowel klassiek als digitaal.

image-7-copy-8-qpoint
image-7-copy-7-qpoint
image-7-qpoint
image-7-copy-qpoint
image-2-copy-2-qpoint
image-2-copy-qpoint
image-6-qpoint
image-4-qpoint
image-7-copy-6-qpoint
image-7-copy-5-qpoint
image-3-qpoint

Q-point Quares

Quares, launched in 2004 at the Leopold de Waelplaats in Antwerp, is a dynamic player in real estate. Every year, new branches are added, and so arose the need for an identical ‘Look & Feel’ in every office.

Studio Dott developed a concept for the display windows and the interior, that was launched as a ‘pilot project’ in Mechelen. This new Concept was named “Q-points”. Currently, there are already three ‘Q-points’, in Antwerp, Sint- Niklaas and Mechelen.

  • Client: Quares
image-5-qpoint
image-2-copy-qpoint
thumbnailfb-qpoint

A flexible display window

The flexible display window concept with recognizable frames gives the office a general high-quality appearance. Customers can see the properties in great detail and the transparency allows them to get an idea of what is going on in the office.

This concept can be applied to any and all situations, regardless of the building in question. The fact that the content of the frames is flexible makes it possible to create a different ambience as needed, and to change the presentation based on the type of property or the specific needs, either digitally or the traditional way.

image-7-copy-8-qpoint
image-7-copy-7-qpoint
image-7-qpoint
image-7-copy-qpoint
image-2-copy-2-qpoint
image-2-copy-qpoint
image-6-qpoint
image-4-qpoint
image-7-copy-6-qpoint
image-7-copy-5-qpoint
image-3-qpoint