Waps

Geef met WAPS een laatste eerbetoon aan de wespen die je tuinfeestje bezoeken! Plaats WAPS in de opening van een leeg flesje, voeg een restje zoetigheid toe en verander het in een wespenhotel zonder check-out.

WAPS is een ecologisch product: Het bestaat uit één onderdeel uit één goed recycleerbaar monomateriaal. Verder maakt het gebruik van afval (de lege fles) als deel van het product, dat op die manier een tweede leven krijgt. De WAPS werkt met een beetje zoetigheid, niet met insecticiden of giftige stoffen.

  • Client: XALA
image-6-waps
image-1-waps
image-2-waps
image-4-waps
image-5-waps
image-3-waps

Waps

With WAPS you’ll pay all the wasps at your garden party their last tribute! Place WAPS in the opening of an empty bottle, add some leftover sweetness, and turn the bottle into the wasps’ final destination.

WAPS is an ecological product: it is entirely made of easily recyclable mono-material. In addition, it uses waste (the empty bottle) as part of the product, hence giving the waste a second purpose. The WAPS works with a bit of sweetness, not using insecticides or poisonous substances.

  • Client: XALA
image-6-waps
image-1-waps
image-2-waps
image-4-waps
image-5-waps
image-3-waps