IoT Ideation event

[icon name="calendar"]  8 mei 2018 | 17u00 | BluePoint, Antwerpen (Berchem)

Hoe creëer je zinvolle Internet of Things oplossingen met échte impact? Hoe kan je samen met je team, je klanten, je leveranciers en andere stakeholders op een gerichte manier ideeën en concepten verkennen? Maak kennis met de 'ins & outs' van IoT ideation tijdens ons publieke event op 8 mei 2018. Tijdens dit event maak je kennis met een blend van tools, methodes en cases waarmee we actief willen bijdragen aan een meer betekenisvolle internetgeconnecteerde toekomst.

Wil je erbij zijn?

We organiseren dit event samen met het Europese netwerk Thingscon. De plaatsen zijn beperkt, wacht niet te lang en schrijf je tijdig in!

proto_technisch

Onderzoek en praktijk

Enerzijds helpen we onze klanten bij het ontwerpen van hun IoT realisaties. En anderzijds doen we gericht onderzoek naar IoT. Binnen Dott.Research werken we dan ook aan een specifieke ontwerpmethodologie voor internetgeconnecteerde oplossingen.

Het event van 8 mei focust op kennisdeling door op een kritisch-constructieve manier dieper in te gaan op de uitdagingen, noden en mogelijkheden die Internet of Things oplossingen ons voorschotelen.

"On top of things"

Geconnecteerde producten en diensten zijn een logische evolutie voor Studio Dott. Om de mogelijkheden hiervan te exploreren voor onze klanten hebben we een IoT ideation toolkit ontwikkeld in samenwerking met Knowcards. Daarnaast verdiepen we ons in verschillende ontwerpprocessen voor IoT oplossingen. Deze publicatie vat onze eerste inzichten samen. Eén van onze meer recente initiatieven is 'Ideas of Things' waar we met enkele Europese partners een alternatieve kijk op technologie brengen.

IMG_5851

"Dankzij gerichte stappen en samenwerkingen verfijnen we constant onze eigen methodologieën om digitale én fysieke producten te ontwerpen."

~Studio Dott.

Event programma

17:00 : Deuren & walking diner

18:30 : 5 beknopte talks

Presentatie & MC : Peter Bihr [DE] (Thingscon, The waving cat, Mozilla fellow)

20:30 - 22:00 : Drinks

Dit event is onderdeel van de Thingscon 'Salon' reeks. Deze reeks events rond Internet of Things vinden plaats in België en Nederland en hebben als doel om dieper in te gaan op een aantal aspecten rond IoT.

 

salonideation