Award winning designer

05/03/2018

© Afbeelding: wemake.be

Award Winning Designers, een initiatief van Antwerp Powered By Creatives, brengt elk jaar alle Antwerpse ontwerpers die in de prijzen vielen onder de aandacht. Vroeger met een tentoonstelling, nu met een reeks filmpjes. Dit jaar mochten we onszelf bij de gelukkigen rekenen 🤗.

🤔
"Het is niet omdat iemand 't bedacht heeft, dat hij ook heeft nagedacht..."

~Pieter Lesage.

Business award voor creativelingen

Als Designer kun je niet enkel Awards winnen met design. Vorig jaar wonnen we de JCI Jonge Antwerpse Ondernemer van het jaar, een award voor ons grootste designproject ooit… onze eigen studio. Een business award voor creatievelingen zowaar...

Meer info over deze award? Lees er alles over op de blogpost van toen.

Pieter Lesage is de ‘Antwerpse Jonge Ondernemer’ van 2017

Door Jonas Callewaert | 30/03/2017

He did it! Eerder dit jaar waren we al ongelooflijk trots dat Pieter Lesage één van de genomineerden was voor Antwerpse Jonge ondernemer van het jaar. Deze titel wist hij nu ook te verzilveren! Of we hem binnenkort ook mogen aanspreken als dé ondernemer van Vlaanderen weten op 19 mei wanneer hij het opneemt tegen de 4 winnaars uit de andere Vlaamse provincies, fingers crossed 🤞.

AwardWinningDesigners Award

Bedankt Award Winning Designers

Award Winning Designers is een initiatief van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES, en heeft als doel het creatief talent in de regio Antwerpen uit te lichten. Dat kunnen wij als creatief design bureau alleen maar aanmoedigen! Neem zeker ook een kijkje naar de andere laureaten!