Apotheek Moens

Studio Dott ontwierp voor Apotheek Moens een interieurconcept met een maximale publieksruimte bestaande uit 3 zoneringen. Het pand strekt zich in de lengte uit op een drukke verkeersader in de gemeente Mortsel. Aan de straatzijde ontdekt de patiënt parafarmaceutische producten in een aangename ruimte. Hoge rekken versterken de focus op de producten die er aangeboden worden.

  • Client: Apotheek Moens
APOMoens_#project _5
APOMoens_#project _4

 Een adviesbar met een transparante bereidingsruimte leidt de patiënt naar de achterliggende individuele servicebalies. Extra aandacht werd besteed aan de detaillering van de balies waardoor patiënten zowel staand als zittend bediend kunnen worden.

APOMoens_#project _3
APOMoens_#project _13
APOMoens_#project _12
APOMoens_#project _10
APOMoens_#project _14
APOMoens_#project _11
APOMoens_#project _8