Caring is sharing

Studio Dott designed the interior concept for pharmacy Moens. A vast open space, consisting of 3 zonings. The building stretches lengthways on a busy road in a municipality near Antwerp. At the street side, patients will find parapharmaceutical products displayed in a pleasant space. The high shelves pull focus towards the products on display.

  • Client: Moens
APOMoens_#project _5
APOMoens_#project _4

A central counseling counter with a clearly visible preparation area leads the clients to the individual service desks in the back of the pharmacy. Extra attention was paid to the detailing of the desks: patients can be served standing or seated.

APOMoens_#project _3
APOMoens_#project _13
APOMoens_#project _12
APOMoens_#project _10
APOMoens_#project _14
APOMoens_#project _11
APOMoens_#project _8

Focus op advies en dienstverlening

Studio Dott ontwierp voor Apotheek Moens een interieurconcept met een maximale publieksruimte bestaande uit 3 zoneringen. Het pand strekt zich in de lengte uit op een drukke verkeersader in de gemeente Mortsel. Aan de straatzijde ontdekt de patiënt parafarmaceutische producten in een aangename ruimte. Hoge rekken versterken de focus op de producten die er aangeboden worden.

  • Client: Apotheek Moens

APOMoens_#project _5

APOMoens_#project _4

 Een adviesbar met een transparante bereidingsruimte leidt de patiënt naar de achterliggende individuele servicebalies. Extra aandacht werd besteed aan de detaillering van de balies waardoor patiënten zowel staand als zittend bediend kunnen worden.

APOMoens_#project _3

APOMoens_#project _13

APOMoens_#project _12

APOMoens_#project _10

APOMoens_#project _14

APOMoens_#project _11

APOMoens_#project _8