Apotheek Sollie

Apotheek Sollie, gehuisvest in Zoersel, wilde haar winkelruimte aanpassen aan het ruime en rijke aanbod producten en diensten die de apotheker voor ogen had. De drukbezochte apotheek biedt een zeer uitgebreid gamma zonder de klanten een supermarktgevoel te geven.
In dit project was Studio Dott verantwoordelijke voor het vergroten en opfrissen van de bestaande apotheek. We ontwierpen het interieur, de rekken, en de grafiek voor zowel de winkel als de etalage.

  • Client: Apotheek Sollie Zoersel
  • www.apotheeksollie.be
Sollie01_#project _5
Sollie01_#project _4
Sollie01_#project _3
sollie001_#project _12

Balies

De balies zijn zo ontworpen dat de klant en de apotheek naast elkaar staan, wat de vertrouwensband aanscherpt. Zo benadrukt de apotheker zijn waarden en visie in de opstelling van de ruimte.

Rekken

Door de rekken schuin te positioneren, vermijden we het gevoel van een "supermarkt-gangpad" en creëerden we een open ruimte. Tegelijk bieden de rekken plaats aan een groot gamma producten.

#project _11
Sollie01_#project _2