Dentius

Klanten helpen bij het gezond houden van hun gebit, dat is de opdracht van Dentius. Klanten met een stralende glimlach is hun doel. Een bezoekje of controle bij een Dentius tandarts is een aangename ervaring en niet eentje die uitgesteld wordt tot het te laat is: hun motto is dan ook “Beter voorkomen dan genezen”.

Dentius is een snel groeiende samenwerking van momenteel een 20-tal tandartspraktijken die staat voor kwaliteitsvolle, efficiënte en vooral patiëntgerichte zorg.

Die missie willen ze dan ook vertalen en uitdrukken in de inrichting van hun praktijken. Daarom streven ze naar een overkoepelende en eenduidige beleving en werking, voor zowel de klant als de medewerker.

  • Client: Dentius
Dentius01_#project _10
Dentius01_#project _8
Dentius01_#project _7
Dentius01_#project _2

Vernieuwend concept

Van visie naar een ruimtelijk en vormelijk concept op maat. De eerste stap is een zeer grondig analyse: waar staat Dentius voor, wat is hun visie, hoe werken de huidige praktijken, wat zijn de voorwaarden, protocollen en technische eisen waaraan een tandartspraktijk moet voldoen, hoe moet de praktijk van de toekomst eruitzien, … zowel qua dienstverlening, circulatie, handelingen, …

Maak wachten gezellig...

Geen claustrofobisch kamertje, maar een open, aangename en lichte zone. Wachten wil Dentius zo veel mogelijk vermijden. Door een goede planning worden de wachttijden sterk gereduceerd. Maar als de klant dan toch moet wachten, dan gebeurt dit in een aangename en huiselijke zone, die voor elk wat wils een gepast aanbod heeft, bv. aangepaste lectuur, gratis wifi, speelzone, subtiel geïnformeerd worden...

Dentius009_#project _16
Dentius009_#project _14

Circulatie

Binnen de Dentius interieurs zorgen we zo veel mogelijk voor een gescheiden patiënten- en behandelzone. Dit creëert rust en zorgt voor een aangenamere beleving. De klant wordt zo min mogelijk geconfronteerd met het geluid van draaiende toestellen en de aanblik van steriele werkruimtes.

Dentius Module

Speciaal voor Dentius werd een kabinet ontwikkeld dat voldoet aan alle eisen en wensen van patiënten, medewerkers, hygiëne-eisen, ... . Het kabinet is flexibel in gebruik voor de verschillende manieren van werken, bv. solo, solo-duo of 4-handed. Dankzij een modulaire opbouw en uniforme invulling kunnen medewerkers vlot van kabinet of van tandartslocatie switchen.

Dentius010_#project _9
Dentius01_#project _11
Dentius01_#project _6

Efficiënt werken

Achter de schermen, in de behandelzone, bevindt alles zich compact bij elkaar zodat tandartsen en assistenten bij hun patiënt kunnen blijven of, indien nodig, maar heel even van de zijde van de patiënt verwijderd zijn. Een optimale en efficiënte manier van werken, zorgt voor een tevreden team van medewerkers.

Dentius01_#project _9
Dentius01_#project _4
Dentius01_#project _12