Skip to content

Apotheek Burnehem

We toverden deze vroegere dorpsapotheek om tot een hedendaagse apotheek waarin de beleving van de klant centraal staat, zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen.

  • Client: Apotheek Burnehem
Burne001_#project _9
Burne001_#project _8

"Dott Places vertaalde ons gevoel en ontwierp de apotheek die we wilden. De combinatie van warmte en beleving met  de juiste commerciële accenten."

Burne001_#project _10

Studio Dott creëerde de nieuwe identiteit (logo, visuele stijl, packaging van het huismerk, ...) en ontwierp het klantgerichte en smaakvolle interieur van de apotheek.

 

Burne_#project _9
Burne_#project _6
burne007_#project _10
APO Burnehem_#project _5

More projects

You might also like these projects...

Next project

You might also like this project...