Addax Motors

Studio Dott nam het dashboard van het elektrische MT voertuig van Addax onder handen. Het nieuwe ontwerp moest rekening houden met heel wat vereisten, zoals de bestaande technische componenten integreren, spiegelbaar zijn (zodat de stuurkolom zowel links als rechts geïnstalleerd kan worden), geschikt zijn voor vacuümvormen en uiteraard ook ergonomisch doordacht zijn. De troeven van deze make-over: een gebruiksvriendelijk, esthetisch dashboard dat afgestemd is op de productiemogelijkheden van Addax.

  • Client: Addax Motors
  • www.addaxmotors.com
AddaxMotors _13
AddaxMotors _11
AddaxMotors _14
AddaxMotors _28
AddaxMotors _16
AddaxMotors _20

Meer projecten

Deze projecten zullen je ongetwijfeld ook interesseren...

Volgend project

Dit project zal je ongetwijfeld ook interesseren...