Foreach

Foreach is een ambitieuze scale-up, gespecialiseerd in software-ontwikkeling. Foreach verhuisde naar een nieuwe locatie in Merksem, met meer ruimte voor het snel groeiende team van ondertussen 50 werknemers. Werken in teamverband staat centraal in de cultuur van Foreach. En dat willen we bewust ondersteunen en stimuleren dankzij de uitnodigende indeling en inrichting van de ruimtes.

Het oorspronkelijk koude en gesloten industriële pand, bouwden we om tot een transparante werkruimte met persoonlijkheid.

  • Client: Foreach
  • www.foreach.be
Foreach_#project _7
Foreach_#project _9
Foreach_#project _16

Transparantie en eenheid

Tussen de verschillende ruimtes creëren we meer doorkijk, wat resulteert in een transparant landschapskantoor waar we het natuurlijk licht doortrekken in elke ruimte.

Akoestische elementen zijn onmisbaar in een ruimte waar rustig gewerkt moet worden. Warme houten akoestische panelen vormen dé oplossing qua akoestiek en bepalen meteen ook mee de identiteit van het bedrijf.

Indoor jungle

We zorgen voor speelse eenheid tussen de verschillende verdiepingen en ruimtes met het herkenbare jungle-behang. Een inkom en traphal zijn vaak koud en kil. Maar niet bij Foreach! Door het behang en de open doorkijk naar de aangrenzende vergaderruimte komt elke bezoeker terecht in een aangename passage met veel licht en een directe impressie van de werksfeer. In de inkomhal werd de bakstenen muur in zijn originele staat hersteld en het opvallende neonlogo laat de bezoeker weten dat ze aan het juiste adres zijn.

Foreach_#project _3
Foreach2_#project _14

Centrale beneden ruimte

De keuken, refter en ontspanningszone vloeien centraal in het gebouw samen. De multifunctionele ruimte is ideaal om even te ontspannen, een partijtje pool of pingpong te spelen, te vergaderen of even rustig te werken in een van de concentratiecockpits. De ruimte kan eveneens gebruikt worden voor groepspresentaties of voor het organiseren van kleine evenementen. De tribune grenzend aan de ontspanningszone versterkt het groepsgevoel.

Foreach_#project _12
Foreach_#project _10
Foreach_#project _13

Vergaderzalen

Een comfortabel ruimtelijk gevoel in de eerder compacte vergaderruimtes komt tot stand door een zwevende wand tussen de verschillende vergaderzones te voorzien, in plaats van een volledige wand. Het behang, de vloer en het plafond worden doorgetrokken in de verschillende ruimtes en creëren zo de illusie van een grote ruimte. Het gebruik van hout (akoestische elementen) en sfeerverlichting zorgt voor een aangename gespreksruimte.

Foreach_#project
Foreach_#project _2
Foreach_#project _8