KUBO

Apart Audio is een Belgische fabrikant van geluidsinstallaties met een focus op de professionele markt. Recent vulden ze hun gamma aan met KUBO, een elegante speaker ontworpen door Studio Dott. De KUBO-reeks combineert een subtiele, minimalistische styling met de typische signatuur van Apart Audio: een uiterst eenvoudige montage.

  • Client: Apart Audio
  • www.apart-audio.be
KuboSpeaker _27
KuboSpeaker _80
KuboSpeaker_ 85

krap kan ook

De KUBO-luidspreker wordt aan de muur of het plafond bevestigd met een montagebeugel. Hiermee kan de luidspreker 140° gedraaid worden. De montagebouten hebben we voorzien van een speciale kop, zodat KUBO ook dichtbij een wand of zelfs tussen balken kan worden geïnstalleerd.

KuboSpeaker _58

afwerking telt

De technische elementen van de speaker werkten we weg onder de magnetische zijkappen. Die klik je makkelijk op en af de speaker, en zorgen voor een mooie afwerking.

Subtiel

We gaven KUBO een eenvoudige maar tijdloze vormgeving. Zo past de speaker mooi in zijn omgeving zonder de aandacht op te eisen. Hiermee zetten we meteen de toon voor de nieuwe huisstijl die we ontwikkelden voor Apart Audio.

KuboSpeaker _76

Stijloefening

KUBO was het onderwerp van een uitgebreide stijlstudie. Met deze oefening bepaalden we de nieuwe vormtaal voor Apart Audio.

3D-printing

De nieuwe manier van monteren en ophangen werd uitgebreid geëvalueerd aan de hand van 3D-geprinte prototypes.

KuboSpeaker_ 84

"Maak kennis met KUBO."

KuboSpeaker _2
KuboSpeaker
KuboSpeaker _60

More projects

You might also like these projects...

Next project

You might also like this project...