I Do registratie-app

Met de I Do app hebben we een handig tooltje ontworpen voor de sportleerkrachten en vrijwilligers die de resultaten van de deelnemende kinderen realtime registreren. Geen gedoe meer met pen en papier in de sportzaal! Consistente metingen en correctere data! Dat is wetenschap wetenschappelijker maken! Een kleine app met grote impact.

  • Client: SportKompas - Sportamundi
  • www.sportkompas.be

Easy peasy!

De status van je actieve sporters snel bekijken? Een nieuwe test starten? Het kan allemaal eenvoudig vanaf het startscherm.

sportkompas_IDO_floating
Sportkomas_IDO_test
Test afnemen
Processed with VSCO with c1 preset

Van journey tot finaal product

Welke resultaten verzamelen sportleerkrachten? Hoe kunnen we die data in een logische structuur gieten? Bij het ontwerpen van een app stellen we een hoop vragen. Het resultaat mag gezien worden! Een top appje dat de taken van de testbegeleiders een pak eenvoudiger maakt. En enkel dan zijn wij happy met het resultaat!

Iteration is key

Van user flows en persona's naar wireframes. Snel onze ideeën toetsen en feedback verzamelen. Versie na versie, validatie na validatie, ...  Zo creëren we het finale product.

Sportkompas_IDO_iteration

Physical meets digital

De I Do app gaat hand in hand met de I Do testkit. Het digitale ontwerp is perfect in lijn met de vormgeving en logica van de fysieke kit. Een speelse beleving voor het kind. Eenvoud en efficiëntie voor de leerkracht. Kortom, een oplossing met impact dankzij onze integrale en multidisciplinaire aanpak

Sportkompas_IDO_productShot2

More projects

You might also like these projects...

Next project

You might also like this project...