Sportamundi branding

Sportamundi branding

Als VZW maakt Sportamundi (sport)wetenschappelijk onderzoek in de praktijk beschikbaar voor de non-profit. Studio Dott werkte hun nieuwe branding uit. Van logo tot visitekaartjes... We leverden het ganse plaatje aan en zorgden voor een geheel dat samen past en klopt.

  • Client: SportKompas - Sportamundi
  • www.sportkompas.be

Een vriendelijke font voor een sympathiek merk

Een merkbeeld klopt pas als alle details juist zitten. Onze brand designers rusten niet voor ze die ene font gevonden hebben die het beeld doet kloppen. Sportamundi heeft een meer dan sympathiek maatschappelijk doel, maar beweegt zich tegelijkertijd in de wereld van academici, lokale besturen, scholen en mutualiteiten. De font moet dan ook veelzijdigheid en professionaliteit uitstralen.

Deep cove

#071649

 

Een diep en donkerblauw als basis voor een sterk merk.

Royal blue

#3C83EF

 

Een speelser en zachter blauw om te gebruiken als accentkleur en focus te brengen.

Group 15 Created with Sketch.

Meer dan kleur

Naast het gebruik van kleuren hebben we een set van patronen ontworpen. De golvende lijnen zorgen voor de dynamiek die een sportgerelateerd merk uitstraalt.

sportamundi_patterns
sportamundi_kaartjes2

En zo veel meer...

Branding gaat verder dan enkel kleur en typografie uiteraard. Het merk moet in elk voorwerp en onderdeel herkenbaar zijn. Zoals de visitekaartjes, banners, ... Alles op maat voor de klant.

More projects

You might also like these projects...

Next project

You might also like this project...