Op zoek naar een stageplaats?

VACATURE

Nog aan het studeren en zin om ervaring op te doen bij creatief ontwerpbureau? Dan heeft Studio Dott misschien wel dé geknipte stageplaats voor jou! Dankzij ons multidisciplinair team en de brede waaier aan projecten in diverse sectoren krijg je de kans om overal van te 'proeven' en uit te vogelen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Flanders DC; innovatie; ondernemen; portretten, interviews; ondernemers; Flander Fashion Institute; creatief; Design Vlaanderen
IMG_1290
Schermafbeelding 2017-11-15 om 12.44.41

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent creatief en hebt goesting om bij te leren.
  • Je kan je mannetje staan en gaat graag bij verschillende mensen aankloppen voor feedback
  • Je kijkt ernaar uit om, al is het maar voor even, deel te worden van ons team.
JurgenBrainstorm_Vac
PoederThrow_Vac
Bureau_Vac
Bureau_Vac

Getuigenissen

Gedurende het project kon ik vervolgens zelfstandig werken. Wanneer ik vragen had, kreeg ik snel feedback. Binnen het Studio Dott team werken heel wat mensen met uiteenlopende sterktes. De kans is bijgevolg klein dat iemand je niet kan helpen bij een bepaald probleem. Het voelt aan als één grote familie waar ik welkom ben. Ik leerde niet enkel veel bij over wie ik ben als ontwerper, maar zag mezelf ook openbloeien. Ik had een topstage! Bedankt en tot ziens!

~Odile Grillet | Student Product ontwikkeling UAntwerpen

Als stagiair bij studio kwam ik terecht bij een enthousiast en ambitieus team waar ik mij meteen thuis mocht voelen.

Ze gaven mij het gevoel dat ook ik, als stagiair, iets bij kon brengen in de projecten.  Hierdoor werd ik elke dag opnieuw uitgedaagd om in de verschillende projecten geïnteresseerd te zijn en mee te denken. De meerwaarde van stage was zeker dat ik de kans kreeg om zelf te mogen onderzoeken welke projecten mij het meest aanspreken en zo kon kiezen over welke onderwerpen ik het meeste bijleerde. Verder is er ook het team waarbij ik steeds terecht kon met al mijn vragen.

Studio Dott, jullie zijn bedankt!

~Marie Denys | Student Product ontwikkeling UAntwerpen

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een creatieve omgeving waarin we je de vrijheid geven om zelf jouw ding te vinden.
  • Ruimte om te leren en je skills bij te schaven.
  • Enthousiaste collega’s die graag feedback geven, mee willen brainstormen of je mening horen over hun uitdagingen.
  • Projecten voor klanten waar je aan kan meewerken en echt een verschil in kan maken.
  • Gezellige lunchmomenten waarbij we samen brood en beleg kopen en je met plezier de speculoospasta doorgeven.

Goesting?

Dat horen we graag. Solliciteer hier online. Upload je motivatie, cv en portfolio en overtuig ons met je enthousiasme. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.