Sportamundi

Sportamundi en Studio Dott zijn al langer 'partners in crime'. We bepaalden mee de strategie van deze nieuwe dienst. We gaven hun nieuwe huisstijl vorm. We ontwierpen een handig webplatform om sporters op te volgen. We creëerden een 'outer space' beleving voor kinderen tussen 8 en 10 jaar. We ontwikkelden een fysieke toolbox en speelse app om deze kids hun favoriete sport te doen ontdekken. Kortom, een totaalaanpak die al onze diensten omvat!

  • Client: Sportamundi
  • www.sportkompas.be

Sporta-wat?

SportaMundi is een vzw die ontstaan is vanuit de maatschappelijke werking van Universiteit Gent. De vereniging heeft tot doel relevant (sport)wetenschappelijk onderzoek in de praktijk te brengen onder de vorm van producten en/of diensten voor overheden, sociale en non-profit organisaties, zoals scholen, gemeenten en sportverenigingen.

Sportamundi platform

Zonder data geen inzicht! Nieuw digitaal platform om de resultaten van de deelnemende kids helder weer te geven.

Read More »

Sportamundi branding

Succesvolle lancering van een merk met maatschappelijke impact!

Read More »

I Do registratie-app

Ouders, grootouders, vrijwilligers, leerkrachten, ... iedereen kan de I DO testen bij kinderen afnemen dankzij de app vol handige snufjes en uitleg.

Read More »

I Do testkit

Bewegen is fun. Met een reis door het heelal ontdekken kinderen tussen de 8 en 10 jaar hun favoriete sporten.

Read More »

SportKompas I Like

Een sport vinden die je niet alleen goed kan, maar ook graag doet?! Met de app I Like van SportKompas is dit zo geflikt en het is bovendien geweldig plezant!

Read More »