Verhuisd!

04/01/2019

Studio Dott blijft groeien! Daarom ruilen we het gezellige kantoor in de Klokstraat voor een nieuw adres. Niet getreurd, we blijven in de buurt. Onze nieuwe creatieve hotspot bevindt zich op maar 500m van de oude! Kom ons zeker een bezoekje brengen op ons nieuwe adres: Boomgaardstraat 115 !

Gedurende 2 dagen hebben we - met man en macht - ons hebben en houwen verhuisd! Hoe het eraan toe ging, kan je hier herbeleven...

Donderdag 21/03/19 - 15u

De verhuismicrobe heeft ons allemaal te pakken gekregen... Laptops gaan dicht en de inpak begint! Alles moet leeg: onze prachtige boekenkast, de keuken, het atelier, ... Leeg lijkt de veel te klein geworden ruimte weer groot.

verhuis_img_square_1
verhuis_img_rect_1
verhuis_img_rect_2
verhuis_img_square_2

Vrijdag 22/03/19 - 9u

2 verhuiswagens, 27 mensen, 54 handen, 100 verhuisdozen, 1 lift en liters koffie. Dit zijn dé ingrediënten voor onze verhuis, ready - set - GO!

verhuis_img_rect_4
verhuis_img_rect_3

Vrijdag 22/03/19 - 14u

Break! De Klokstraat is leeg en de laatste verhuiswagen rijdt naar onze nieuwe stek in de Boomgaardstraat. Tijd voor een welverdiende pauze... Eventjes op krachten komen voordat we alle tafels en kasten naar boven sleuren en weer in elkaar zetten!

Vrijdag 22/03/19 - 15u

De M/V van Dott sleuren alles naar de verschillende verdiepingen. De verhuiswagens geraken eindelijk leeg, de lege ruimtes geraken gevuld, en de werkplekken krijgen weer vorm. De werken gaan door tot in de late uurtjes en zelfs tijdens het weekend werd er doorgewerkt!

verhuis_img_square_3
verhuis_img_rect_5
verhuis_img_rect_6

Welkom in Boomgaardstraat 115

Vanaf heden zijn wij te vinden op ons nieuwe officiële adres: Boomgaardstraat 115!

Zit je met een idee, heb je een uitdagend project, wil je je producten en diensten vernieuwen, wil je ons leren kennen of heb je gewoon zijn in een lekker bakje koffie? Vanaf nu weet je ons te vinden!

Tot snel!
Het Studio Dott Team