Apart Pendant

P60DT zet de nieuwe standaard voor hangende luidsprekers: eenvoudig om te installeren én mooi om te zien. Geen compromissen voor Apart audio, wel een bevestiging van hun reputatie als the installer’s friend en een sterke aanvulling voor hun erg gewaardeerd assortiment audioproducten.

  • Client: Apart Audio
  • www.apart-audio.be
AUD-7 FeaturedImage

Een hang naar hangen

In kantoren en commerciële ruimtes worden plafonds steeds vaker op industriële wijze afgewerkt, waarbij nutsvoorzieningen en kabels zichtbaar blijven. Bij gebrek aan een systeemplafond gaan architecten en installateurs op zoek naar alternatieven voor inbouwluidsprekers. Apart audio beantwoordt die vraag met de P60DT Pendant, een pendel-speaker die met een staalkabel aan het plafond wordt gehangen.

Alles-in-één

Met andere pendel-speakers moet je vaak kiezen: een mooi design, maar lastig om te monteren; of opgehangen in een handomdraai, maar dan wel met onooglijke draden en contacten die zichtbaar blijven. Wij gingen op zoek naar een oplossing zonder compromissen. Samen met Apart ontwikkelden we een product dat zeer eenvoudig te installeren is, alle aansluitingen verhult en visueel volledig past binnen de familie van Apart-producten.

AUD-7 ImageSquare_2
AUD-7 ImageSquare_4

Kleine details met luide impact

Het zit in de details, ook bij de P60DT. De kap die ervoor zorgt dat alle kabels netjes weg gewerkt worden, kan je eenvoudig op de speaker zetten nadat je die hebt opgehangen. Zo zit de kap niet in de weg bij het monteren. De rand onderaan de luidspreker zorgt ervoor dat die tijdens de installatie op de grond kan staan zonder het rooster te beschadigen. De knik in het rooster is een verwijzing naar de nieuwe vormtaal die wordt doorgevoerd in alle Apart-producten.

AUD-7 ImageWide

De sterkte van alle Apart-producten ligt in de eenvoud van de installatie, gecombineerd met tijdloze vormgeving. En dat wordt met de P60DT Pendant opnieuw bevestigd.

schetsen

Wil je met jouw product of dienst ook de standaard in je sector worden?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!