Renovatie gezinswoning

Coherentie troef

Altijd fijn om de tanden te mogen zetten in een nieuwe uitdaging. We staken een klassieke driegevelwoning in een nieuw en coherent kleedje.

Deze woning in Holsbeek was een typisch voorbeeld van Belgische koterij met achteraan een overdaad aan aangebouwde ruimtes en overdekte terrasjes. Ons doel in één woord: coherentie.

Project Holsbeek_ImageSquare_3
Project Holsbeek_ImageSquare_7
Project Holsbeek_ImageSquare_2

Less is more

De aangebouwde ruimtes achteraan deze klassieke driegevelwoning werden uitgezuiverd, gerenoveerd en deels vervangen door een nieuwbouw met een duidelijke architectuurtaal en materiaalbeleving. De architectuur en het interieur lopen sterk in elkaar over. Zo ontstaat een logisch geheel in vormentaal en ruimte.

Sfeer in eenvoud

Een eenvoudig kleurenpalet, unieke doorzichten, open ruimte en sfeerbepalende, natuurlijke materialen creëren een samenhangende en uitnodigende woonst.

Project Holsbeek_ImageSquare_4
Project Holsbeek_ImageSquare_5

Doorbraak van licht en ruimte

De grote ruimtes op de benedenverdieping staan in contrast met de kleinere oppervlakte op de hogere verdiepingen in het bestaande gedeelte. Ondanks de beperkte oppervlakte wisten we 4 slaapkamers te ontwerpen en een compacte badkamer waarvan de douche zelfs uit de woning is geduwd. Dankzij het vele licht krijgt de badkamer een unieke beleving.

Project Holsbeek_ImageSquare_8
Project Holsbeek_ImageSquare

Is jouw woning ook toe aan een renovatie?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...

Next project

You might also like this project...