deSingel Paviljoen

Ieder jaar neemt deSingel deel aan de Cultuurmarkt. Dit event luidt de start van het nieuwe culturele jaar in en biedt culturele organisaties de kans om het grote publiek warm te maken voor hun programma. deSingel koos ervoor om met een stand op maat op de markt te gaan staan. Een nieuwe stek die het unieke karakter van het cultuurhuis helemaal uitstraalt.

  • Client: deSingel
  • www.desingel.be
SIN-4 ImageWide_7

Welkom bij deSingel

De stand is een plek waar bezoekers kunnen proeven van de sfeer van deSingel. De grote ingangen voor en achter nodigen uit om binnen een kijkje te komen nemen. De verhoogde vloer voelt aan als een bühne. De doorhangende dakluifels doen denken aan het doek van het theater. De strakke kaders zijn een knipoog naar de architectuur van het gebouw, ze bakenen de ruimte af maar bieden ook transparantie.

SIN-4 ImageSquare_3
SIN-4 ImageWide_8
SIN-4 ImageSquare

In de ban(ner)

Als metaforisch kader biedt het monochrome paviljoen alle ruimte voor communicatie. Aan het dakgebinte kunnen gemakkelijk spandoeken worden gehangen met allerhande informatie. Het modulaire meubilair ondersteunt de medewerkers in hun taken en biedt de bezoekers een plek om alles rustig op te nemen. De opstelling van de banners en het meubilair is flexibel, zodat die jaar na jaar gevarieerd kan worden.

SIN-4 ImageWide_3

De stand des tijds

Duurzaamheid en gebruiksgemak wogen sterk door in dit ontwerp. De hele structuur is modulair opgebouwd, als een bouwpakket, en heeft zo weinig mogelijk permanente verbindingen. Hierdoor zijn de onderdelen eenvoudig te hanteren, te transporteren en op te bergen. De hoofdmaterialen - aluminium en hout - zijn goed recyclebaar en krijgen later makkelijk een nieuw leven.

SIN-4 ImageSquare_2
SIN-4 ImageFull

Ook op zoek naar een unieke stand?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...