Touch Beauty

Op en rond een wastafel kan je doorgaans flink wat spullen vinden: tandenborstels, bekers, verzorgingsproducten, scheerapparaten, een haardroger, … Bij het ontwerpen van een facial brush voor Touch Beauty vonden we het daarom belangrijk dat dit toestel geen nieuwe bijdrage zou worden aan de typische badkamer chaos.

Door de docking station te ontwerpen als een haak krijgt de facial brush zijn vaste plekje aan de muur, zonder nuttige oppervlakte in te nemen. Opgeruimd hangt netjes.

  • Client: TOUCHBeauty
  • www.touchbeauty.be
TouchBeauty - ImageWide
TouchBeauty ImageSquare_34
TouchBeauty ImageSquare_21

van schets tot product

“Ideas are cheap”, dat zeggen we graag bij Studio Dott. Waarom? Omdat er heel wat werk zit tussen de eerste schets en een écht product dat werkt en gemaakt kan worden. En dat was ook zo voor dit project. We herschikten de interne componenten, zetten de borstel onder een hoek en tekende de behuizing zowel vanbuiten als vanbinnen tot in de details uit.

TouchBeauty ImageSquare_33
TouchBeauty ImageSquare_30
TouchBeauty ImageSquare1

van product tot verpakking

Naast de technische uitdagingen ontwikkelden we ook een kleurenpalet en verpakking voor de facial brush. Smaken verschillen. Om te weten welke kleur een product moet hebben of hoe een verpakking eruit moet zien, moet je weten wie je product zal kopen en gebruiken. We kozen voor een fris pallet, ideaal voor een jong publiek.

TouchBeauty ImageSquare_19
TouchBeauty ImageSquare_2
TouchBeauty ImageSquare_17
TouchBeauty ImageWide_20

Kan jouw product ook een frisse blik gebruiken?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...