Skip to content

Four & Five advocaten

Four & Five, een advocatenkantoor in volle groei, verhuisde naar een nieuwe, grotere kantoorruimte. Wij hielpen hen om hun visie en huisstijl te vertalen naar een ruimtelijk ontwerp binnen een strak budget.

  • Client: Four & Five
  • https://fourfive.be/
ImageWide_4
ImageSquare

Scherp geheel

Het cliënteel van Four & Five is zeer uiteenlopend, en dit moest dan ook tot uiting komen in het interieur. Je komt er binnen in een zone waar vloer, plafond, wand & balie in éénzelfde kleur een ruimtelijk geheel vormen met de scherpe belijning van een opengevouwen envelop.

ImageWide_3

Niets te verbergen

De inkomzone speelt een belangrijke rol als kruispunt en ontmoetingsplek voor klanten en collega’s. Deze ruimte vormt vanuit beide richtingen 'een kader' met inkijk in zowel de zakelijke kant als de ontspanningsruimte van het kantoor. Schuine lijnen en open hoeken domineren, en geven het geheel zo een meer open en verwelkomende aanblik.

ImageWide

Een pauze voor het oog

De lichte, nette en rustgevende lunch- en koffieruimte is de ideale plek om even te ontspannen of voor informeel overleg. In vergelijking met de strakke inkomzone, worden in deze ruimte dezelfde kleurcontrasten hier en daar onderbroken door natuurlijke houtkleuren en heel wat groen.

ImageWide_4

Pleidooi voor innovatie

De materialisatie en vormgeving voelen als vanzelfsprekend aan voor een advocatenkantoor dat de belangen van innovatieve en toekomstgerichte bedrijven verdedigt.

Is jouw kantoor ook toe aan renovatie?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...

Next project

You might also like this project...