Studio Dott Masterclasses

Bouwen aan innovatie in jouw eigen organisatie 

Als ontwerp- en adviesstudio ondersteunen we onze klanten bij hun innovatie door de ontwerpende en adviserende rol op ons te nemen.

Wil je graag een stapje verder gaan? In onze masterclasses delen we onze kennis en leer je hoe je zelf met innovatie aan de slag kan in je organisatie.

masterclasses_ImageSquare_3

Design Thinking in je organisatie

Steeds meer organisaties, in allerlei sectoren, willen het concurrentievoordeel van Design Thinking benutten. Design Thinking heeft de kracht om organisaties te transformeren door de zakelijke uitdagingen van vandaag op een innovatieve, klantgerichte manier aan te pakken.

In deze masterclass onderzoeken we het potentieel van Design Thinking voor jouw onderneming, verdiepen we ons al doende in de principes en besteden we aandacht aan het implementeren in jouw organisatie

 

Innovatiecultuur

Innovatie heeft, naast methodieken en principes, ook een bepaalde cultuur nodig om te floreren in een organisatie.

In deze masterclass krijg je een antwoord op de vraag : “Hoe bouw ik aan een duurzame innovatiecultuur binnen mijn organisatie?”

We geven inzicht in de sterktes en zwaktes van je organisatie op het vlak van innovatiecultuur op dit moment. We bieden zowel een methodisch kader als concrete oplossingen en tips en werken met jou aan een stappenplan om aan die cultuur te gaan bouwen.

De eerstvolgende editie gaat door op
21 oktober 2020.

ImageSquare_4
ImageFull_3

Nog verder gaan?

We kunnen al onze masterclasses ook in jouw organisatie geven.
Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Sales_Jurgen_01

Jürgen Tanghe

Strategy - Service Design

 

+32 478 24 72 99

[email protected]

LinkedIn