My_Smartbottle

Wint European Product Design Award 2020

07/31/2020

create_all_winner_seal

De missie van de start-up My_ is "Hydrate and be happy."

Met My_Smattbottle ontwierp Studio Dott. hun eerste product om hydratatie op te volgen, te managen en te verbeteren. My_ bedacht zelf een principe om contactloos te meten hoeveel vloeistof er uit een fles gaat. Wij bogen ons over het gebruik, de opbouw, maakbaarheid en vorm van de fles en ontwierpen de hydratation coach app. Een voorbeeld van hoe wij het Internet of Things in de realiteit brengen: slimme geconnecteerd producten die

  • relevant zijn in het leven van de gebruiker
  • doordacht en elegant in de fysieke en digitale zijn uitgevoerd en
  • het fundament zijn van het realiseren van de missie én het economisch succes van de onderneming

Meer info over dit project?