Wat is jouw valkuil voor innovatie? Doe de test!

5 organisatorische archetypes

08/11/2020

Ben jij een “eternal researcher” of toch meer een “blind believer” als het op innovatie aankomt? Vul snel deze korte quiz in en kom te weten wat jouw stijl is. Zo krijg je ook inzicht in wat je mogelijk in de weg staat.

In de afgelopen 20 jaar hebben we verschillende ontwerpprojecten uitgevoerd voor een breed scala aan bedrijven, industrieën en organisaties. Hierbij hebben we veel uitdagingen geïdentificeerd waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het innoveren. Uit ervaring kunnen we vijf organisatorische archetypes onderscheiden, elk met zijn eigen specifieke uitdagingen.

We leven in een tijd waar iedereen goede ideeën heeft (en deelt). Maar ideeën hebben is niet het belangrijkste onderdeel van het innovatieproces... Het is wàt je met die ideeën doet! Doe de test en ontdek waar jouw sterktes én zwaktes liggen.

De 5 archetypes

Benieuwd hoe jij kan innoveren?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!