Savor 2-in-1 golfbunkerhark en ballenraper

De globale epidemie gooit roet in het eten van veel sectoren. Ook de golfsector ontsnapt niet aan het nieuwe normaal. Gemeenschappelijke tools, zoals de harken in golfbunkers, zijn plots not done. Net daarom ontwierpen we samen met Savor een opvouwbare 2-in-1 golfhark en ballenraper. Zo heb je steeds je persoonlijke tools bij de hand. 

  • Client: Savor
  • www.golfsavor.com

Sharing isn’t caring

Gemeenschappelijke harken zijn niet populair op golftereinen tijdens een pandemie. Daarom besloten de oprichters van Savor een oplossing te zoeken: een persoonlijke hark. Zij deden beroep op de expertise van onze productdesigners om hun idee vorm te geven en uit te werken. Samen besloten we ook een ballenraper te integreren. Essentieel voor een gedreven golfer!

Testen van het prototype van de 2-in-1 golfbunkerhark en ballenraper
Renders van de 2-in-1 golfbunkerhark en ballenraper in samenwerking met Savor.

1, 2, 3 GOlf

Om zo goed mogelijk in te spelen op de vraag vanuit de markt moest het proces snel gaan. We schakelden daarom naar de hoogste versnelling en rondden het ontwerp af in twee maanden tijd. In golftermen komt dit toch in de buurt van een hole-in-one, denken wij.

Prototype party

Tijdens die twee maanden hebben we veel gebrainstormd en verschillende prototypes getest. Ons atelier werd weer een populaire bestemming. Zo kwamen we uit bij een mechanisme dat beide tools perfect combineert. Het product zou in november 2020 al beschikbaar zijn. Is het al bijna tee time?

Prototype van de 2-in-1 golfbunkerhark en ballenraper.
Savor Golfbunkerhark en ballenraper FeaturedImage
Onderdelen van het prototype voor de 2-in-1 golfbunkerhark en ballenraper in samenwerking met Savor.
Testen van de 2-in-1 golfbunkerhark en ballenraper op een golfterrein.

Jouw idee verder uitwerken met onze ervaren productdesigners?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...

Next project

You might also like this project...