“Een goed huis om in te vertoeven”

Over Design & Build

VIDEO

Welkom bij Dott Talks, de serie waar onze CEO Pieter samen zit met enthousiaste ondernemers om het te hebben over design en het ondernemerschap zelf. Van producten en diensten onweerstaanbaar maken tot de waarde van lange termijn relaties en samenwerking; voor een portie inspiratie moet je hier zijn!

Design & Build

Concrete is meer dan een aannemerij: ieder project wordt hier uitgewerkt van A tot Z: van ontwerp tot uitvoering en dat met oog voor detail én budget. Een zusterbedrijf van Studio Dott die ruimtes creëert die voor zichzelf en jouw identiteit spreken. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Nood aan een inspirerende werkomgeving voor jouw werknemers?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...