“Design is meer dan enkel een visueel laagje”

Over wat service design betekent voor een bedrijf

VIDEO

Welkom bij de serie 'Dott Talks' waarin iedere maand een Dotter samen zit met een ondernemer om te praten over de impact die design heeft gehad voor hun business. Goed design kan een enorm verschil maken en een bedrijf laten groeien op allerlei vlakken. Deze maand spreekt Dott CEO Pieter met Thomas van Tengu. Zij zijn een spin-off van de Universiteit Gent en IMEC en willen data (en het analyseren daarvan) toegankelijk maken voor iedereen. Studio Dott heeft hen geholpen om hun digitale service vorm te geven. Benieuwd naar hoe ze dat hebben aangepakt? Bekijk de video hierboven!

Dott Tengu (1)

Jouw product of service op de markt zetten?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Sales_Jurgen_01

Jürgen Tanghe

Strategy - Service Design

 

+32 478 24 72 99

[email protected]

LinkedIn

More projects

You might also like these projects...