Saga

Saga

Ga niet mee met de massa, maar laat je unieke karakter schitteren. Dat kan zo op het wapen van Saga, de nieuwste familie kachels van Dovre. Niet toevallig, want dat is exact wat we deden tijdens het vormgevingsproces: de sterktes van gietijzer uitspelen.

  • Client: Dovre
  • www.dovrefire.com

20220323 DOV-01 | ImageWide - Dovre small 20220323 DOV-01 | ImageSquare - Nordic 4

inspiratie

‘Ontwerp een hedendaagse klassieker.’ Zo luidde de opdracht. Dan heb je natuurlijk eerst een klassieker nodig. Die vonden we in het Nordic gamma. Dé kachels die aan de grondslag van Dovre liggen, vormen nu ook het vertrekpunt voor de nieuwe Saga familie.

20220323 DOV-01 | ImageFull - small details2

vaardig gevormd

In deze samenwerking konden we ons vormgevershart helemaal ophalen. Systematisch schavend als een vakman onderzochten we het model, creëerden en wogen we alternatieven – van de algemene vorm tot de details – totdat het totaalplaatje klopte. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Wij zouden dit betoog nog pagina’s lang kunnen doorzetten. Maar als je het over esthetiek hebt, werken beelden toch net iets beter.

20220323 DOV-01 | ImageWide - small general exporation 20220323 DOV-01 | ImageWide - large focus details 20220323 DOV-01 | ImageWide - handles 20220323 DOV-01 | ImageWide - sokkels 20220323 DOV-01 | ImageFull - Dovre large2

Is jouw gamma ook toe aan een nieuw model?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren! Sales_Pieter

Pieter Lesage

 

Neem contact op

More projects

You might also like these projects…

Apic box

Renovatie van een halfopen bebouwing

Een zee aan kennis en producten