Duurzame en optimaal ingerichte huisvesting dankzij deze mooie tandem

VIDEO

In dit interview vertellen Pieter Lesage en Davy Van Den Meerssche (founder & CEO - Core Fm) hoe ze de werkplekken van morgen nog aangenamer willen maken. Hoe maak je werkplekken ook werkend, dat is dé sleutelvraag!

Core Fm ontzorgt en adviseert bedrijven en organisaties in het verduurzamen en optimaliseren van hun gebouw, niet alleen in de zoekfase of tijdens de onderhandelingen, maar ook tijdens de inrichtingsfase en na de ingebruiksname. Core Fm staat garant voor pragmatisch, bruikbaar en betaalbaar advies dat effectief wordt waargemaakt.

Jouw product of service op de markt zetten?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...