Dott Talks | Sleeplife x Studio Dott.

VIDEO

Als multidisciplinaire ontwerpstudio denken wij na over de relevantie van producten en diensten voor jouw klanten en zijn wij de ideale partner voor veel strategische vraagstukken. Zo kwam Sleeplife ook bij ons terecht voor hun strategische branding
- en positioneringsoefening. Hoe we dat precies hebben gedaan, ontdek je in dit interview!

 

Sleeplife; voelbaar beter slapen, heeft als missie jouw slaapkwaliteit te verbeteren door een uniek slaapsysteem voor te stellen, dat volledig aan je behoeften voldoet. Hun unieke slaapoplossingen dragen die visie uit dankzij hun oog op innovatie. Bekijk hieronder dit boeiende gesprek!

Jouw product of service op de markt zetten?

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More projects

You might also like these projects...