Architecturale kabelgoot

Stroom

Met het kabelgootsysteem Stroom van Studio Dott komt ‘the best of all worlds’ samen. Het is een esthetische oplossing voor het wegwerken en integreren van kabels, die tegelijk praktisch en betaalbaar is. De 360° roteerbare kop is een opluchting voor interieurontwerpers, omdat ze complete designvrijheid krijgen. De eenvoud van het ophangsysteem met stalen kabels en slechts één enkele verankering in het plafond, zorgt ervoor dat het plaatsen en verplaatsen snel en efficiënt verloopt. Een mooi, duurzaam en budgetvriendelijk product voor strak uitziende plafonds.

  • Studio Dott.

    Client

  • 2022

    Jaar

Samenwerken met Studio Dott?
Met veel plezier!

Of kunnen we jou met iets anders helpen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

More blogposts

You might also like these posts...

Next blogpost

You might also like this post...