Interieurarchitect

VACATURE

Als interieurarchitect bij Studio Dott sta je niet alleen garant voor een esthetisch ontwerp maar zorg je er ook voor dat het ontwerp technisch en functioneel haalbaar is en bovenal een grote impact heeft op de gebruiker. Bij ons werk je aan een veelheid van uitdagende projecten waarbij je vanaf het begin rechtstreeks contact met de klant hebt. Jij bent de spilfiguur die het project in goede banen leidt en ervoor zorgt dat het ontwerp tot in de kleinste details wordt uitgewerkt.

Klinkt dat als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder!

 • Studio Dott
 • Antwerpen Berchem
Renovatie van een privéwoning door Studio Dott.
Interieurontwerp van een Apotheek door Studio Dott.

Jouw job in't kort: 

Ontwerpen doe je niet alleen

Jij bent de drijvende kracht achter onze projecten. Je weet dat de gebruiker centraal staat in elk ontwerp en neemt de klant mee in jouw verhaal. Toch besef je dat de klant uiteindelijk kiest en daarom overtuig jij hen van het beste ontwerp. Je werkt niet alleen, want je krijgt de volledige steun van onze Dotters om het beste resultaat te bereiken maar neemt zelf ook collega’s onder je vleugels.

Esthetisch ontwerpen werkt tot in de kleinste details

Jij weet als geen ander dat een ontwerp doordacht moet zijn. Niet alleen voor de klant maar ook voor de uitvoerder. Je bent doordacht en anticipeert op technische vraagstukken. Je werkt samen met onze dochteronderneming Concrete om de dossiers uit te werken. Zo ben je in staat om altijd het beste ontwerp te realiseren.

We do us proud

Als mede-Dotter bewaak je tijdens het gehele proces steeds de kwaliteit van de projecten en je bent een creatieve kameleon die zich in verschillende taken (en op verschillende werven) kan vinden. Je betrekt collega’s bij het proces om je ontwerp nog beter te maken en helpt anderen om hetzelfde te doen. Bij Studio Dott geloven we in skills die dat spelen we graag uit. Een nieuwe uitdaging? Dan onderzoek je mee hoe we de klant kunnen helpen en bouw je kennis op om het project in goede banen te leiden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma interieurarchitectuur of gelijkaardig aan ervaring
 • Je hebt projectmanagement vaardigheden die bewijzen dat je in staat bent grote projecten in goede banen te leiden.
 • Je bewaakt graag het overzicht, anticipeert aanpassingen en vertaald deze vlot naar alle betrokken partijen
 • Je wordt blij van de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen projecten en wilt hierin groeien
 • Je durft initiatief nemen en bent open, sociaal en direct in de omgang en spreekt perfect Nederlands
 • Je toont flexibiliteit in functie van projecten maar krijgt die ook graag terug
 • Je passie is bouw: vanzelfsprekend zoek je naar oplossingen en optimalisaties op vlak van bouw, techniek en duurzaamheid

"Jij begeleidt de projecten maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. De dotters helpen je graag!"

~

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma interieurarchitectuur of gelijkaardig aan ervaring
 • Je hebt projectmanagement vaardigheden die bewijzen dat je in staat bent grote projecten in goede banen te leiden.
 • Je bewaakt graag het overzicht, anticipeert aanpassingen en vertaald deze vlot naar alle betrokken partijen
 • Je wordt blij van de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen projecten en wilt hierin groeien
 • Je durft initiatief nemen en bent open, sociaal en direct in de omgang en spreekt perfect Nederlands
 • Je toont flexibiliteit in functie van projecten maar krijgt die ook graag terug
 • Je passie is bouw: vanzelfsprekend zoek je naar oplossingen en optimalisaties op vlak van bouw, techniek en duurzaamheid.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Direct klantcontact: Vanaf het begin word je bij projecten betrokken en sta je rechtstreeks met de klant in contact. 
 • Geen fabriekske: wij zijn geen one-trick-pony, we houden niet van bandwerk.
  Elk project is anders, en zo pakken we het ook aan!
 • Allround: met onze expertise in digitaal, product, service, strategie en brand design en interieur houden we ervan om onze skills samen te leggen. Zo werk je straks mee met cross-disciplinaire teams aan o.a. ook wayfinding projecten en Design&Build
 • Vrijheid & initiatief: We bieden je de nodige handvaten en structuur om te groeien in jouw rol, maar vooral de nodige vrijheid en flexibiliteit om zelf jouw richting te bepalen, je agenda in te vullen, …
 • Eén team: een team van enthousiaste collega’s die met plezier feedback geven, mee willen brainstormen of graag je mening horen over hun uitdagingen. We nemen jou ook graag mee op stap: een boottochtje, een loopwedstrijd, een padelsessie… het mag al eens wat informeler!
 • Blijven leren: we geloven dat niemand nooit te oud is om bij te leren, want als je de lead wil nemen in innovatie, dan moet je bijblijven! Kennisdeling speelt hierbij een centrale rol: want met een team met expertise in zowat elke uithoek van het ontwerplandschap (en daarbuiten) heeft iedereen wel iets te vertellen.

Kortom Studio Dott groeit en kan jou daarbij gebruiken!

Lees deze vacature als een gespreksstarter. Bij ons schrijf je jouw eigen verhaal en zoeken we graag een manier om dat samen te doen. Kom gerust langs om erover te spreken. 

Nu al zin om je voeten vuil te maken
en ons te verrassen met je creativiteit?

IMG_4943
IMG_4812
IMG_4904