Digital Designer

VACATURE

Studio Dott is op zoek naar een ervaren, enthousiaste digital product designer om het team te versterken.

Als jij houdt van het bedenken van slimme oplossingen en het uitwerken van vernieuwende ideeën, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als ontwerper krijg je de kans om aan een bont scala van projecten mee te werken. Met jouw vermogen om concepten te bedenken en deze te vertalen naar intuïtieve user interfaces, win je het hart van klant en gebruikers.

  • Studio Dott
  • Antwerpen Berchem
DSC02326-2
studiodott_67824757_1182844631916323_9171246270278081841_n

Jouw job in't kort: 

 

The bigger picture

Wanneer een klant komt aankloppen met een vraag, zie jij meteen ‘the bigger picture’ en denk je niet alleen aan een specifieke oplossing maar daag je de klant strategisch uit. Jij haalt het onderste uit de kan om klanten de beste oplossing te bieden en bent niet bang om dat uit te spreken. Jij kijkt daarom verder dan je eigen skills en betrekt andere collega’s bij je project als dit een meerwaarde kan zijn.

 

Waarde creëren

Je ontwikkelt digitale producten met klanten en houdt daarbij de verschillende stakeholders steeds in het achterhoofd. Je leidt cocreatieve trajecten, waar je de directie, medewerkers en andere betrokkenen enthousiasmeert en uitdaagt om tot de beste uitkomst te komen voor de groei van hun business. Je handelt en ontwerpt steeds vanuit economische realiteit(szin) en waardecreatie. Onze klanten moeten dankzij onze ontwerpen voordeel halen uit hun investeringen.

 

Challengen en sturen

‘Systemisch en holistisch denken’ is je eerste natuur. Met jouw empathisch vermogen krijg je de wensen van de klant scherp, waarbij je met een kritische blik de initiële probleemstelling in vraag durft te stellen. Op basis hiervan creëer je werkbare concepten die we telkens opnieuw bijschaven tot we de best mogelijke klantbeleving bekomen.

 

Gebeten door verbetering

Als ontwerper geloof je dat design ons verder brengt. Samen met je collega’s bouw je onze business design en strategische skills, tools en methodieken steeds verder uit. Je staat open voor feedback en ondersteund anderen. We willen als team immers altijd blijven verbeteren in wat we doen en hoe we het doen. Bovenal ben je een pro-actieve teamplayer die zowel met UX-designers, front-end developers, brand designers en bij uitbreiding elke ontwerper die je pad kruist, lief en leed deelt.

 

Goesting, goesting, goesting

  • Je bent flexibel en kan meerdere projecten tegelijk aan.
  • Je hebt al enkele jaren ervaring als digital product designer
  • Jij hebt verschillende tools als Figma, Photoshop & Affinity in de vingers

Lees verder onder de foto's

Wat verwachten we van jou?

Veelzijdige variatie

Een bonte verzameling aan projecten voor diverse sectoren; wij houden namelijk van een beetje afwisseling. We zetten je breed in waardoor geen week dezelfde is.

 

Direct klantcontact

Vanaf het begin word je bij projecten betrokken en sta je rechtstreeks met de klant in contact.

 

Geen fabriekske

Wij zijn geen one-trick-pony, we houden niet van bandwerk.
Elk project is anders, en zo pakken we het ook aan!

 

Allround

Met onze expertise in digitaal, product, service, interieur, strategie en brand design houden we ervan om onze skills samen te leggen. Zo werk je straks mee met cross-disciplinaire teams aan o.a. ook branding projecten, connected devices, immersive experiences, …

 

Vrijheid & initiatief

We bieden je de nodige handvaten en structuur om te groeien in jouw rol, maar vooral de nodige vrijheid en flexibiliteit om zelf jouw richting te bepalen, je agenda in te vullen, …

 

Eén team

Een team van enthousiaste collega’s die met plezier feedback geven, mee willen brainstormen of graag je mening horen over hun uitdagingen. We nemen jou ook graag mee op stap: een boottochtje, een loopwedstrijd, een padelsessie… het mag al eens wat informeler!

 

Blijven leren

We geloven dat niemand ooit te oud is om bij te leren, want als je de lead wil nemen in innovatie, dan moet je bijblijven! Kennisdeling speelt hierbij een centrale rol: want met een team met expertise in zowat elke uithoek van het ontwerplandschap (en daarbuiten) heeft iedereen wel iets te vertellen.

Kortom Studio Dott groeit en kan jou daarbij gebruiken!

Lees deze vacature als een gespreksstarter. Bij ons schrijf je jouw eigen verhaal en zoeken we graag een manier om dat samen te doen. Kom gerust langs om erover te spreken.

Goesting?

Dat horen we graag. Solliciteer online en bezorg ons je motivatiebrief, cv en portfolio. Blaas ons omver met je enthousiasme. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

studiodott_106286307_154532189504056_1177875123686865074_n
studiodott_126618457_837853393639258_1691176611532285960_n
studiodott_98157861_714551629090562_4499728942321225825_n