Studio Dott.

Studio Dott is een allround creatieve ontwerp- en adviesstudio. We helpen onze klanten met het bedenken, creëren en in de markt zetten van hun producten en diensten. Dit dankzij onze verschillende designtalenten.

Design, dan denkt u aan mooie vormgeving. Maar wij doen veel meer dan mooie dingen maken, kleuren kiezen en knoppen op de juiste plaats zetten. Wij creëren ervaringen, interacties, oplossingen. Oplossingen waarmee u scoort. Oplossingen waarmee u innoveert. Dat doen we door na te denken over wat onder de oppervlakte ligt, wat niet meteen voor de hand ligt, maar wel een invloed heeft op de gebruikerservaring. We zoeken de knelpunten en werken ze weg, met een fysieke, digitale of procesmatige oplossing. Een oplossing met impact!

"Voor ons is impact niet zomaar een woord, inwisselbaar met vernieuwend, mooi of verkoopt goed. Impact schudt je wakker. Impact voel je tot in je tenen. Het is dat moment waarop je weet dat het plaatje klopt, dat het goed zit. Dat ja!-moment is waar wij voor gaan."

- Pieter Lesage | CEO Studio Dott.

PieterDrama

Connecting the 'Dotts'.

In 2000 werd Studio Dott opgestart als ontwerpbureau met een focus op productdesign. Vandaag bestaat ons team uit medewerkers met expertise in product-, interieur-, digitaal en service design. Allround creatief dus, dat mogen we ondertussen wel zeggen. Net daarom kunnen we zoveel verschillende projecten aan en helpen we klanten met het ontwerpen van hun digitale en fysieke producten, interieurs, diensten en strategieën. En we doen zelfs meer dan dat: branding, change management, business modeling, coaching, enz. Kortom... "We connect the dotts"

Onze diensten

Product design

Digital design

Interior design

Branding

Service design

Strategy

Onze focus

Ontwerpen voor mensen, dat is ons vertrekpunt. Of het nu een winkelinterieur, een tuinslanghaspel, een sociaal netwerk voor senioren of een springtouw is, het zijn allemaal interacties, menselijke ervaringen. Tijdens die interacties, tijdens die ervaringen, maken we het verschil voor uw bedrijf of organisatie!

User-Centered

User centered

Ontwerpen voor mensen, is die mensen leren kennen, niet enkel de eindgebruiker maar ook uw collega's, winkeliers, producent, ...

Samen

Samen

We geloven in samenwerken. Samen zoeken we de perfecte oplossing met de grootst mogelijke impact. Samen van A tot Z, en zelfs nog wat verder...

Hands-on

Hands-on

Verwacht geen praatbarak-meetings of rapporten vol buzzwoorden, daar hebben we net als jou een hekel aan. Wij zijn kritisch, rechtuit en steken liever onze handen uit de mouwen!

"Kom gerust bij ons aankloppen. Samen maken wij uw producten, branding, interieurs en diensten succesvol."

KMO Portefeuille

Studio Dott is geregistreerd als KMO Portefeuille dienstverlener. Hierdoor kan u als onderneming rekenen op financiële steun wanneer u een beroep doet op ons kwaliteitsvolle diensten. Meer info op vlaio.be...

Advies: DV.A214107

kmo-logo_transparent

This website is developed with the support of:

FI&T