Studio Dott.

Studio Dott is een allround creatieve ontwerp- en adviesstudio. Wij helpen klanten met het ontwerpen van hun digitale en fysieke producten, interieurs, diensten en strategieën. 

Design, dan denkt u aan mooie vormgeving. Maar wij doen veel meer dan mooie dingen maken, kleuren kiezen en knoppen op de juiste plaats zetten. Wij creëren ervaringen, interacties, oplossingen. Oplossingen waarmee u scoort. Oplossingen waarmee u innoveert. Dat doen we door na te denken over wat onder de oppervlakte ligt, wat niet meteen voor de hand ligt, maar wel een invloed heeft op de gebruikerservaring. We zoeken de knelpunten en werken ze weg, met een fysieke, digitale of procesmatige oplossing. Een oplossing met impact!

"Voor ons is impact niet zomaar een woord, inwisselbaar met vernieuwend, mooi of verkoopt goed. Impact schudt je wakker. Impact voel je tot in je tenen. Het is dat moment waarop je weet dat het plaatje klopt, dat het goed zit. Dat ja!-moment is waar wij voor gaan."

- Pieter Lesage | CEO Studio Dott.

pieter-background-equal2

Connecting the 'Dotts'.

In 2000 werd Studio Dott opgestart als ontwerpbureau met een focus op productdesign. Vandaag bestaat ons team uit medewerkers met expertise in product-, interieur-, digitaal en service design. Allround creatief dus, dat mogen we ondertussen wel zeggen. Net daarom kunnen we zoveel verschillende projecten aan en helpen we klanten met het ontwerpen van hun digitale en fysieke producten, interieurs, diensten en strategieën. En we doen zelfs meer dan dat: branding, change management, business modeling, coaching, enz. Kortom... "We connect the dotts"

Onze focus

Ontwerpen voor mensen, dat is ons vertrekpunt. Of het nu een winkelinterieur, een tuinslanghaspel, een sociaal netwerk voor senioren of een springtouw is, het zijn allemaal interacties, menselijke ervaringen. Tijdens die interacties, tijdens die ervaringen, moeten we het verschil maken!

artboard-copy-8-aanpak-mobile

User centered design

Wanneer we ontwerpen voor mensen, moeten we die mensen leren kennen. Dat zijn uw klanten, de gebruikers van uw merk, product of uw dienst. Maar ook uw collega’s, toeleveranciers, winkeliers, iedereen die wat met uw product of dienst te maken heeft. We kijken naar de mensen in hun werkelijke context, en kijken hoe ze het product gebruiken. We betrekken hen tijdens alle stappen van het ontwerpproces. Zo zoeken we de knelpunten, en vinden we opportuniteiten.

artboard-copy-42-aanpak-mobile
artboard-copy-41-aanpak-mobile

Samen

We geloven in samenwerken. Samen zoeken we de perfecte oplossing, die de grootst mogelijke impact biedt voor uw bedrijf en voor uw klanten. Want u wil dat het eindresultaat er mooi uitziet en goed werkt, maar ook efficiënt gerealiseerd kan worden en op de juiste plaats in de markt terechtkomt. Studio Dott is uw projectpartner van A tot Z, en misschien zelfs nog wat verder…

artboard-copy-43-aanpak-mobile
artboard-copy-44-aanpak-mobile

Hands-on

Verwacht geen praatbarak-meetings of rapporten vol buzzwoorden zoals ‘synergie’ en ‘engagement’. Daar hebben wij een absolute hekel aan. Wij zijn kritisch en rechtuit, en steken liever onze handen uit de mouwen. Puzzelen. Schetsen. Bijsturen. Testen. Tot dat ultieme ‘ja!’-moment voor de gebruiker. Het moment waarop hij weet: “Dit klopt. Dit is fijn. Dit werkt zoals ik wil dat het werkt”. En dan werkt het ook voor u!

artboard-copy-45-aanpak-mobile

"Kom gerust bij ons aankloppen. Samen maken wij uw producten, interieurs en diensten succesvol."

This website is developed with the support of:

Investment