Caring is sharing

Studio Dott designed the interior concept for pharmacy Moens. A vast open space, consisting of 3 zonings. The building stretches lengthways on a busy road in a municipality near Antwerp. At the street side, patients will find parapharmaceutical products displayed in a pleasant space. The high shelves pull focus towards the products on display.

  • Client: Moens
APOMoens_#project _5
APOMoens_#project _4

A central counseling counter with a clearly visible preparation area leads the clients to the individual service desks in the back of the pharmacy. Extra attention was paid to the detailing of the desks: patients can be served standing or seated.

APOMoens_#project _3
APOMoens_#project _13
APOMoens_#project _12
APOMoens_#project _10
APOMoens_#project _14
APOMoens_#project _11
APOMoens_#project _8