Interactief atelier 3

Masterclass Design Thinking in je organisatie

Aan de slag met Design Thinking in je organisatie!

Steeds meer organisaties, in allerlei sectoren, proberen het concurrentievoordeel van design thinking te beheersen en te benutten. Design Thinking heeft de kracht om organisaties te transformeren door de zakelijke uitdagingen van vandaag op een innovatieve, klantgerichte manier aan te pakken.

In deze opleiding:

 • krijg je inzicht in het potentieel van Design Thinking voor je onderneming.
 • leer je waarin deze methodische aanpak verschilt van andere innovatiemethodes.
 • beheers je de de verschillende succesfactoren van Design Thinking dankzij een reeks praktijkoefeningen. Design Thinking leer je niet door te luisteren maar door het te doen!
 • ga je aan de slag met de methodiek en hefbomen voor de implementatie van Design Thinking, waarbij we die meteen toespitsen op jouw eigen situatie.

Na de opleiding ga je naar huis met een lijst concrete stappen die je direct kan nemen  om Design Thinking succesvol in te zetten in jouw organisatie.

Deze masterclass richt zich specifiek tot managers van middelgrote en grote organisaties (geen consultants) die Design Thinking op een structurele manier willen inzetten in hun organisatie.

Dankzij het selecte gezelschap leer je ook van de ervaringen van je collega-deelnemers uit de andere bedrijven en organisaties. Deze uitwisseling kan voortgezet worden tijdens het diner na de eerste dag van de masterclass, voor wie wil. 

Kom met z’n tweeën en krijg 15% korting.

De masterclass wordt gegeven door Jürgen Tanghe en Sofie Dieltjens van Studio Dott. 

PS: Wil je het managementteam binnen jouw organisatie ook meekrijgen? Deze masterclass kan ook in-company gegeven worden. Contacteer ons ([email protected]) vrijblijvend voor meer informatie

 • Waar

  Yust - Coveliersstraat 2, 2600 Antwerpen

 • Wanneer

  24 en 25 juni 2020

  om 09:00 - 17:00

 • Prijs

  €1200 (excl. btw)