• All
  • digital
  • interieur
  • product
  • research
  • service

balanSys tang

Redesign van een chirurgisch instrument met Zwitserse precisie.

Read More »

KUBO

KUBO is een stijlvolle luidspreker die je zelfs in de kleinste hoek in een handomdraai installeert.

Read More »

Vernieuwing in de bouw

SAM is een nieuw, revolutionair ontwerp van Studio Dott om nutsvoorzieningen te installeren in appartementen.

Read More »

Addax Motors

Makeover van het dashboard van het MT model van Addax Motors.

Read More »

Foreach

Interieurontwerp van de kantoorruimte van deze ambitieuze scale-up, gespecialiseerd in software-ontwikkeling.

Read More »

C³PO

Binnen het Europese onderzoeksproject C3PO ontwikkelden we digitale en fysieke tools en een vernieuwende aanpak voor burgerparticipatie.

Read More »

Loop

We vertaalden de oordopjes van Loop naar massaproductie. Zo kan deze startup gehoorbescherming op grote schaal in de markt zetten.

Read More »

Escape

We ontwierpen voor Escape een water- en weerbestendige bluetooth speaker, hun logo, het merkbeeld en de interface van de app.

Read More »

Apotheek Burnehem

Een rijke beleving in een warme omgeving met de juiste commerciële accenten.

Read More »

Apotheek Oost-Vlaanderen

Nieuwbouwproject huisvest nieuw apotheekconcept: de gezondheidsapotheek als totaalbeleving.

Read More »

Apotheek Sollie

250 m2 publieke ruimte waar de klant rustig kan rondwandelen en kiezen. 4 apothekers en 5 apothekersassistenten, 2 administratief bedienden de hygiënisch verantwoordelijke. Kortom een apotheek om U tegen te zeggen…

Read More »

Dentius

Vernieuwend concept: de tandartspraktijk anders bekeken

Read More »

Apotheek Moens

Maximale publieksruimte met adviesbar

Read More »

My_SmartBottle

Hydratatie is belangrijk. Daar is de startup My_ rotsvast van overtuigd. Maar een mens vergeet al eens voldoende te drinken. Daarom is het hun missie om met slimme producten je hydratatie op te volgen, te managen en te verbeteren.

Read More »

Award Jonge Ondernemer Antwerpen (2018)

Aangezien we hem vorig jaar gewonnen hebben mochten we hem dit jaar zelf maken. We namen we het ontwerp en de productie voor onze rekening, een leuk tussendoortje…

Read More »

Belun Ring

De Belun ring brengt de slaapkwaliteit van zijn gebruiker in kaart. Studio Dott Ontwierp het volledige plaatje: de ring, dock en branding. Resultaat: een mooi en consistent geheel. Lees er alles over…

Read More »

Aloxy Asset-tag

Een innovatief product dat gebruikt kan worden in de petrochemische industrie. Lees hier alles over de asset-tag en het internet of things-platform van Aloxy.

Read More »

SportKompas I Like

Een sport vinden die je niet alleen goed kan, maar ook graag doet?! Met de app I Like van SportKompas is dit zo geflikt en het is bovendien geweldig plezant!

Read More »

Tienen

In een cocreatief traject werden, samen met verschillende gemeentediensten, heel wat ideeën getest en gebundeld in een praktische gids voor de toekomst.

Read More »

Sereni

Eigentijds, klantgericht en laagdrempelig: met het Sereni netwerk waait een nieuwe wind door de uitvaartsector. En dat zie je meteen.

Read More »

Apart Audio

Verfijning tot in het kleinste detail. Zowel de luidsprekers als de versterker van Apart werden onder de loep genomen.

Read More »

Dott.Chocolat

Studio Dott. viert in 2016 zijn Sweet 16. Die ‘sweet’ kan je best letterlijk nemen want als tractaat ontwierpen we een unieke chocoladereep.

Read More »

Endoscoop

Een endoscoop met geïntegreerde batterij en lichtbron zonder compromis op ergonomie. Een behoorlijke uitdaging, maar een zeer geslaagd resultaat.

Read More »

Interna

Een converteerbare fiets combineert de voordelen van een ligfiets met een stadsfiets. Dit in een paar seconden zonder de wielen van de grond te tillen.

Read More »

Deli’do

Chocolade, kinderen en koken, een explosieve formule waar ouders schrik voor hebben. Met Deli’Do is smossen compleet verledentijd!

Read More »

Custola

De Custola is een hulpmiddel om Active Curling toegankelijk te maken voor mindervaliden, op een manier waarbij geen competitief voor- of nadeel ontstaat.

Read More »

L’arbre

Een nieuwe broodjeszaak met als uitgangspunt “picknick onder een grote boom” midden in de Gentse studentenbuurt.

Read More »

Industry heroes

Een interactieve tentoonstelling om jongeren warm te maken voor technische beroepen in de industrie.

Read More »

Waps

Geef met WAPS een laatste eerbetoon aan de wespen die je tuinfeestje bezoeken! Plaats het in een leeg flesje, en voila: een wespenhotel zonder check-out.

Read More »

Q-point Quares

Een etalage- en interieurconcept dat als ‘pilot project’ in Mechelen werd gelanceerd. Elk detail telt, en dat mag gezien worden.

Read More »

Kantoor heavy

Interieurontwerp van een kantoorruimte van 1200 m² vertrekkende van een oude casco opslagruimte.

Read More »

Museumkast

Voldoende flexibiliteit binnen een standaard product: de Sanaa vitrinekast voor Meyvaert Glass Engineering spreekt een heel nieuw publiek aan.

Read More »

Tram

Een tram is een integraal deel van een stad en moet een symbiose aangaan met respect voor het karakter, de geschiedenis en de inwoners van die stad.

Read More »

Routemaster 2

Ontwerpwedstrijd in opdracht van Boris Johnson, burgemeester van Londen: Ontwerp de opvolger voor de legendarische rode dubbeldekker.

Read More »

Mios

Wie woont er eigenlijk naast je? MIOS (Museum In Onze Straat) stimuleert sociale cohesie op straatniveau.

Read More »

Chalet

Een typische gesloten en donkere houten chalet in de kempische bossen getransformeerd naar een aangename open en luchtige woon- en werkomgeving.

Read More »

Composite GT

Een futuristische trailer voor SLC-Lab die de mogelijkheden van productietechnologieën voor composieten laat zien.

Read More »

Balustrade mavaro

Recente normeringen stellen strengere eisen aan nieuwe balustrades. Mavaro is een nieuwe collectie die balans weet te vinden tussen veiligheid en esthetiek.

Read More »

Cocreatie SD Worx

Via creatieve co-design workshops bepaalden de medewerkers binnen het ‘pakket van eisen’ de prioriteiten, must-haves en nice-to-haves.

Read More »

Assurax retail concept

Een nieuw retailconcept waarbij de online service en de fysieke kantoren een geïntegreerd geheel zijn: sterk vooruit voor zijn tijd!

Read More »

Ericsson tv guide

Een complete redesign van Ericsson’s tv-gids voor Vodafone Ierland. Geoptimaliseerde UI en Interaction flow resulteerde in een verhoogde klanttevredenheid.

Read More »

Apic box

APIC.box, hoeksteen van het APIC platform, is een supersnelle volautomatische fotostudio voor gerechten in de professionele keuken. Say cheese!

Read More »

Airbender

De AirBender is een luchtzuiveraar ontworpen voor gebruikers die een elegante oplossing zoeken die verder gaat dan een normale luchtfilter.

Read More »

Check-in

De grens aftasten tussen privacy en ouderlijktoezicht. Een festivalbandje met QR code + app geven zowel begeleider als ouder een gerust gevoel.

Read More »

Mirtoon tuinslanghaspel

Voorheen een louter functioneel product, vandaag dé eye-catcher in uw tuin. Eigentijdse design met interne werking en uiterlijke design perfect in balans.

Read More »

Slimme meter eandis

Met het oog op massaproductie werd dit product van A tot Z geoptimaliseerd. Resultaat: pure efficiëntie tijdens zowel productie, installatie en gebruik.

Read More »

Mealbutler

Bereide maaltijden veilig, smakelijk en eenvoudig opwarmen voor senioren? We slaagden we erin het leven van de senior weer een beetje eenvoudiger te maken.

Read More »

De Apothekers

Het heden en de toekomst onder de loep bij het ontwerp van een revolutionair interieurconcept. De apotheker krijgt opnieuw een inhoudelijke rol!

Read More »

Shopcontroller

Een applicatie die het energieverbruik bewaakt, verspillingen communiceert, en meteen actie onderneemt. Energiebeheer was nog nooit zo eenvoudig!

Read More »

Aipa

Ageing in place: senioren de kans geven om thuis te blijven wonen. Welke infrastructurele, sociale en maatschappelijke voorwaarden moeten ingevuld worden?

Read More »

Kyto

Verschillende sporten combineren met één fitnesstracker in één centrale app, dat was onze missie! Studio Dott. ontwierp zowel de tracker als de app…

Read More »

Diotto

Het DIOTTO-project zet in op alleen wonende senioren langer zelfstandig en kwaliteitsvol thuis te laten wonen. Dit resulteerde in het product ÇAVA.

Read More »

Ledsreact

Direction van Ledsreact is een interactieve sportkegel die sporters heel wat trainingsmogelijkheden biedt om hun reactiesnelheid te verbeteren.

Read More »

StudioDott.be